Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Zeefuik: 'Groningen stapje hoger dan NEC'


28 mei 2012 - FC Groningen kondigde vorige week de komst van Genaro Zeefuik aan. De spits verruilt daarmee PSV voor de Noordelingen. Het afgelopen seizoen werd Zeefuik verhuurd aan NEC dat ook stilletjes hoopte op het aanblijven van de jeugdinternational.

Door interlandverplichtingen met Jong Oranje was Zeefuik nog niet in staat met FCGroningen.nl te spreken. Zeefuik is blij met zijn nieuwe club. De aanvaller: "Ik wist van de interesse en heb een goed gesprek gehad met de club. Daar bleek uit dat ze me heel graag wilden hebben, het verhaal sprak me aan. Ik kreeg een zeer goed gevoel bij FC Groningen waardoor de keuze duidelijk was. Er hebben enkele grote namen in de spits gelopen en FC Groningen is een club waar ik me verder kan ontwikkelen."

"FC Groningen is voor mij weer een stap hoger dan NEC. Ik ken Groningen alleen van de keren dat ik tegen ze heb gespeeld. Wat ik wel weet, is dat er een fanatieke aanhang is die achter hun club staat. Bij Jong Oranje heb ik met Leandro Bacuna gesproken en ik heb ook nog contact gehad met Virgil van Dijk. Zij hebben gezegd dat ik het direct moest doen en ook uit die gesprekken kreeg ik een goed gevoel."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!