Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse wint Parbo Cup


28 mei 2012 - Vitesse heeft het seizoen afgesloten met een tweede prijs. Na het winnen van de Europese playoffs legde het in Suriname beslag op de Parbo Cup.

In Paramaribo werd gewonnen van een selectie bestaande uit Surirprofs en het nationale team van Suriname. In het Andrť Kamperveen Stadion werd het 2-1 voor het elftal van John van den Brom. Jonathan Reis nam de 1-0 voor zijn rekening, een eigen doelpunt aan Surinaamse zijde betekende de 2-0. Sydney Schmelz tekende voor de 2-1.

Woensdag had Vitesse ook al haar eerste duel gewonnen. Het nationale team van Frans Guyana werd met 3-1 verslagen. Na het duel van vandaag ontving Suriname uiteraard de Parbo Cup. Jonathan Reis werd verkozen tot meest waardevolle speler van het toernooi. Samen met zijn landgenoten Alex en Anderson bleef hij in Zuid-Amerika achter om vakantie te vieren in BraziliŽ. De rest van de Vitesse-selectie reisde terug naar Nederland.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!