Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente wil Douglas behouden


29 mei 2012 - FC Twente rekent op een langer verblijf van Douglas in Enschede ondanks dat de geboren Braziliaan nog maar een jaar in Enschede onder contract staat, dat meldt De Telegraaf.

Een drietal managers denkt op basis van het verleden rechten te hebben op een eventuele transfersom. Aston Villa, Newcastle United en VfL Wolfsburg zouden hierdoor inmiddels al zijn afgeschrikt. FC Twente vindt het geen probleem om nog een jaar over Douglas te beschikken en hem vervolgens transfervrij te laten vertrekken.

Voordeel voor Douglas is is dat hij eind augustus officieel mag uitkomen voor het Nederlands Elftal. In dat geval is hij vier jaar in Nederland actief als speler. Indien Douglas eerder naar het buitenland verkast kan hij dat vergeten.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!