Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Nacer Chadli aast op transfer naar Engeland


29 mei 2012 - Nacer Chadli hoopt deze zomer FC Twente te verruilen voor een Engelse werkgever. De 22-jarige Belg liet dat optekenen in media in eigen land.

"Ik wil graag een nieuwe uitdaging aangaan", aldus Chadli in gesprek met Het Laatste Nieuws. "En de Engelse is de meest aantrekkelijke. Tegen eind juni wil ik eruit zijn. Ik hoop zaterdag op Wembley te spelen, dat zou heel mooi zijn. Maar niet om mezelf in de kijker te spelen, want wie mij wil, heeft mij al genoeg gescout."

"Fulham? Dat is een mooie club. Kijk maar hoe Moussa Dembélé zich daar de voorbije twee jaar heeft ontwikkeld. Dat is een mooie stap voor hem geweest, want nu worden Manchester United en Chelsea voor hem genoemd. Als ik dezelfde stap als Moussa kan maken, zal ik dat doen."

Chadli heeft in Enschede nog een contract tot de zomer van 2014. Eerder weigerde FC Twente al biedingen van 8,5 en 10 miljoen euro.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!