Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ron Jans aan de slag bij Standard Luik


29 mei 2012 - Ron Jans hoopte op een buitenlands avontuur en krijgt dat nu ook. Het Deense Odense BK had interesse maar uiteindelijk is het de Belgische topclub Standard Luik geworden.

De 53-jarige Jans besloot eerder in goed overleg zijn aflopende verbintenis bij SC Heerenveen niet te verlengen. Nu gaat Jans een Belgisch avontuur aan. Bij Standard Luik tekende hij voor 1 seizoen. In België zijn komend seizoen ook Mario Been (Genk), Harm Van Veldhoven (KV Mechelen) en Adrie Koster (Beerschot) als trainer op het hoogste niveau actief.

Ron Jans op de website van Standard: "Na tien jaar in Nederland wilde ik in het buitenland aan de slag. Maar ook niet te ver, want de familie is heel belangrijk voor mij." Jans sprak nog Nederland op de persconferentie maar zal zich het Frans snel eigen maken.

Voorzitter Roland Duchâtelet: "De resultaten die Ron Jans kan voorleggen bij zijn vorige clubs zeggen genoeg. De Eredivisie staat voor aanvallend en attractief voetbal. Voor Standard is het resultaat belangrijk, maar ook de manier waarop."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!