Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Michael Uchebo verkast naar Cercle Brugge


29 mei 2012 - Michael Uchebo speelt komend seizoen in de Belgische competitie. De aanvaller verlaat VVV Venlo voor Cercle Brugge. De Nigeriaan maakt transfervrij de overstap vanwege een aflopende verbintenis.

VVV Venlo kon de 1.94 meter lange aanvaller niet behouden. Nu de speler 22 jaar is geworden is hij niet meer betaalbaar voor VVV Venlo. Een speler van buiten de Europese Unie ouder dan 21 moet namelijk 150% meer verdienen dan het gemiddelde salaris in de Eredivisie. Dat was voor VVV Venlo financieel niet op te brengen.

In Brugge lag voor Uchebo een tweejarige verbintenis klaar. Daarnaast heeft Cercle Brugge ook nog eens een optie om het contract eenzijdig met een seizoen te verlengen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!