Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse wil Anthony Annan behouden


29 mei 2012 - Vitesse en Schalke 04 zijn in gesprek met een definitieve overgang van Anthony Annan. De Ghanese middenvelder werd het afgelopen seizoen door Vitesse gehuurd van de Bundesligaclub en maakte een uitstekende indruk.

Vitesse wil dan ook graag verder met de controlerende middenvelder. In Duitse media wordt gesuggereerd dat Vitesse en Schalke al een akkoord hebben bereikt over de transfersom. Vitesse ontkent dat. De Arnhemmers weten ook dat Schalke 04 graag afscheid neemt van Annan omdat hij geen enkele toekomst meer heeft in Gelsenkirchen.

Een bod deed Vitesse al wel. "We hebben inmiddels ook een tegenvoorstel gekregen, maar er is nog een verschil", aldus algemeen directeur Paul van der Kraan in gesprek met Omroep gelderland. "Vervolgens moeten we er daarna ook nog uitkomen met Annan en zijn zaakwaarnemer, maar we willen hem graag bij Vitesse houden."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!