Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Van den Brom toch weg bij Vitesse'


29 mei 2012 - John van den Brom vertrekt ondanks eerdere berichten toch bij Vitesse om aan de slag te gaan bij Anderlecht, dat meldt De Gelderlander. Fred Rutten geldt in Arnhem als topkandidaat om Van den Brom op te volgen.

Vorige week stelde Vitesse op haar eigen website nog dat Van den Brom zal aanblijven. 'John is de juiste man voor Vitesse', zo stelde Vitesse-eigenaar Merab Jordania vorige week nog. Volgens De Gelderlander was er achter de schermen op dat moment al een akkoord tussen Vitesse en Anderlcht over een afkoopsom van 400.000 euro.

John van den Brom loodste Vitesse voor het eerst in tien jaar naar Europees voetbal. De succestrainer wilde graag met Vitesse doorpakken en daar het initiatief voor nemen. Het lijkt er op dat eigenaar Merab Jordania daar niet van gediend was. Fred Rutten moet nu de vervanger van Van den Brom gaan worden. Rutten werd begin dit jaar ontslagen bij PSV en was eerder werkzaam bij FC Twente en Schalke 04.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: De Gelderlander |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!