Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Schalke 04 aast op Van der Vaart en Elia


30 mei 2012 - Schalke 04 doet er alles aan om Klaas Jan Huntelaar voor de club te behouden. De ploeg uit Gelsenkirchen wil zelfs op de Oranje-toer met belangstelling voor Rafael van der Vaart en Eljero Elia. Ook Salomon Kalou wordt in verband gebracht.

Huntelaar scoorde het afgelopen seizoen 29 keer voor Schalke 04. De aanvaller wil nu samen met zijn zaakwaarnemer Arnold Oosterveer garanties van de clubleiding dat het de komende seizoenen om de prijzen speelt. Tot dusver vertrok zijn compaan Raul en werd nog geen vervanger aangetrokken. Huntelaar heeft een goed pressiemiddel: zijn contract loopt in de zomer van 2013 af.

Schalke 04 kwalificeerde zich voor de Champions League en hoopt daarmee Rafael van der Vaart te verleiden voor een terugkeer naar de Bundesliga. De club denkt voor 7 miljoen euro zaken te kunnen doen met Tottenham Hotspur. De belangstelling voor Elia en Kalou is zelfs nog een stuk concreter.

Met Juventus zijn de onderhandelingen al gestart om Elia terug te laten keren naar de Bundesliga. De overgang van Elia vorige jaar van HSV naar Juventus is uitgelopen op een deceptie. Elia zat zelfs geregeld op de tribune en Schalke wil hem daar van verlossen. Er zijn echter meer kapers op de kust. Kalou heeft een aflopende verbintenis bij Champions League-winnaar Chelsea en kan een vorstelijk salaris gaan opstrijken indien hij kiest voor Schalke.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!