Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Doelman Jong Polen bijna rond met Roda JC'


30 mei 2012 - Roda JC hoopt zich op zeer korte termijn te versterken met de Poolse doelman Filip Kurto. De twintigjarige keeper komt transfervrij over van Wisla Krakau waar hij een aflopende verbintenis had.

Technisch directeur Gerard Wielaert in gesprek met Dagblad De Limburger stelt dat Roda JC er nog niet helemaal uit is. "Maar het gaat de goede kant op." De Limburger spreekt de verwachting uit dat nog deze week een contract wordt getekend.

Kurto zal in Kerkrade een contract voor twee seizoenen signeren. Tevens heeft Roda JC een optie om de doelman voor nog eens twee extra seizoenen te binden. Kurto is jeugdinternational van Polen en moet in Limburg de vervanger worden van Pawel Kieszek. Roda JC huurde Kieszek het afgelopen seizoen van FC Porto.

Ondertussen heeft Roda JC ook goede hoop op een langer aanblijven van Guus Hupperts. De twintigjarige aanvaller heeft in het Parkstad Limburg Stadion een aflopende verbintenis maar kan zijn contract met twee seizoenen verlengen. Tevens wil Roda JC een optie op een derde contractjaar. Voor Hupperts was ook belangstelling van RKC Waalwijk, MVV en KV Mechelen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!