Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

VVV Venlo contracteert jonge Braziliaan


30 mei 2012 - VVV Venlo kende al heel wat nationaliteiten. Een Braziliaan hadden de Limburgers nog niet. Daar is sinds vandaag verandering in gekomen. VVV Venlo kondigde op haar eigen website de komst van de achttienjarige Matheus aan.

Matheus is zijn voetbalnaam. Zijn volledige naam is Matheus Diovany Pechim Dos Santos. De verdediger tekende in De Koel een contract voor 1 seizoenen met een optie voor nog eens een jaar. Matheus was eerder al in Venlo op proef en komt over van Coritiba waar VVV een samenwerkingsverband mee heeft.

Technisch manager Wim Dusseldorp op de website van VVV: "Matheus is een technische en tactisch vaardige verdediger. Tijdens zijn eerdere stage in Venlo liet hij een positief gevoel achter en we zijn hem aansluitend zeer nauw blijven volgen. Enkele weken geleden zijn we met een VVV-Venlo-delegatie naar Brazilië gereisd en hebben daar de contract-onderhandelingen afgerond. We zijn ervan overtuigd dat hij een goede aanvulling is op de selectie."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!