Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heerenveen en Wolfsburg bijna eens over Dost


30 mei 2012 - Bas Dost is dichtbij een overgang naar de Bundesliga. Volgens Voetbal International is SC Heerenveen het bijna eens met VfL Wolfsburg over de transfervoorwaarden van de Eredivisie-topscorer

De 22-jarige Dost had bij zijn entree in Friesland een transferclausule in zijn contract laten opnemen van 7,5 miljoen euro. SC Heerenveen en Wolfsburg zijn op dit moment toch nog in gesprek over een doorverkooppercentage. Dost sprak eerder zelf al met de Duitse club en heeft wel oren naar de Bundesliga.

West Ham United nam vorige week ook contact op met SC Heerenveen om te praten over Dost. Tevergeefs blijkt nu. De verwachting is dat de deal volgende week helemaal rond zal komen. Het is onbekend wie SC Heerenveen als vervanger op het oog heeft.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!