Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van den Brom aan de slag bij Anderlecht


30 mei 2012 - John van den Brom verlaat dan toch Vitesse voor de Belgische topclub Anderlecht. Opvallend omdat vorige week zowel Vitesse als Van den Brom stelde dat beide ook volgend jaar zouden werken.

Van den Brom wordt vandaag (woensdag) nog voorgesteld aan de Belgische pers en supporters van Paars-Wit. In Brussel wordt Van den Brom de opvolger van Ariel Jacobs die de club afgelopen seizoen naar de Belgische titel loodste. Jacobs was de afgelopen 4,5 jaar bij Anderlecht werkzaam. Jacobs stapte uit eigen beweging op.

Opvallend is wel dat Van den Brom opnieuw van club wisselt. Eerder boekte Van den Brom succes bij ADO Den Haag om na een seizoen weer te vertrekken. Na veel getouwtrek vertrok Van den Brom naar zijn oude liefde Vitesse. In het Gelredome werd voor het eerst in 10 jaar weer Europees voetbal behaald. Toch vertrekt Van den Brom al weer. Ditmaal is Anderlecht de volgende halte.

Een ander opvallend punt is het grote aantal Nederlandse coaches dat komend seizoen actief is bij een club op het hoogste niveau in Belgie, de Jupiler Pro League. Mario Been is al sinds vorig jaar trainer van Racing Genk terwijl Dennis van Wijk actief is voor Charleroi. Adrie Koster wordt komend seizoen trainer van Germinal Beerschot, Harm van Veldhoven van KV Mechelen en Ron Jans tekende gisteren een contract bij Standard Luik.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!