Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Groningen en KV Mechelen praten over Pedersen


30 mei 2012 - FC Groningen gaf eerder te kennen mee te willen werken aan een transfer van Nicklas Pedersen. De Deense aanvaller lijkt te verkassen naar KV Mechelen waar Harm van Veldhoven onlangs als trainer werd aangesteld.

Bij zijn eigen presentatie gaf Van Veldhoven aan dat KV Mechelen nog zeker drie gerichte versterkingen al aantrekken. Pedersen wordt vermoedelijk de eerste speler die de gelederen komt versterken. Zo ver wilde algemeen directeur Hans Nijland van FC Groningen nog niet gaan. Nijland in gesprek met Voetbal International: "Wel wil ik kwijt dat we dichtbij een verkoop van Pedersen zijn."

Overigens verdient FC Groningen deze zomer sowieso al iets aan Pedersen. De club kan rekenen op een vergoeding van de UEFA omdat Pedersen is opgenomen in de EK-selectie van Denemarken. "Clubs waar een EK-speler de afgelopen twee jaar heeft gevoetbald, krijgen een bedrag. In het geval van Nicklas krijgen wij dus de volledige vergoeding. Zijn selectie is dan ook goed nieuws, want het EK levert ons een leuk bedrag op."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!