Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van den Brom vertrok vanwege Jordania


30 mei 2012 - Het was absoluut niet de bedoeling van John van den Brom om Vitesse te verlaten voor Anderlecht. Dat verklaarde Van den Brom onder andere tegenover Omroep Gelderland.

Van den Brom in gesprek met Omroep Gelderland: "Jordania wilde van mij af en dat is dus de reden dat ik nu hier sta. Er is vorige week een statement gegeven door Vitesse dat ik zou blijven, maar dat werd niet gedragen door mij. De quotes waren niet van mij en ik heb begrepen die van Jordania ook niet. Ik heb met alle mensen bij Vitesse fijn kunnen werken, maar als je geen steun hebt van bovenaf en als ze je te kennen geven dat je beter kunt gaan, dan houdt het op."

"Anderlecht is dan natuurlijk geen straf. Deze club heeft grandeur, dat merk je aan alles. Het is zaak om ons nu te kwalificeren voor de Champions League en kampioen te worden."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!