Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Lex Immers voor vier jaar naar Feyenoord


31 mei 2012 - Lex Immers gaat aan de slag bij Feyenoord, zo melden De Telegraaf en het Algemeen Dagblad. Ook Fulham en AZ hadden op het laatste moment interesse en dreven daarmee de prijs op. Immers wilde echter maar naar 1 club en dat was Feyenoord.

Immers, die volgende week 26 jaar wordt, moet in De Kuip de opvolger worden van Otman Bakkal die de voorkeur geeft aan een buitenlands avontuur. Lex Immers wordt daarmee de nieuwe nummer tien. Feyenoord betaalt naar verluidt 900.000 euro en Kevin Jansen, de jeugdinternational die door Feyenoord het afgelopen seizoen werd verhuurd aan Excelsior.

Voor Immers lag er een vierjarig contract klaar. Er zijn nog wel een aantal details die uitgewerkt moeten worden. Een daarvan is de medische keuring die nog niet plaats kon vinden vanwege de vakantie van Immers. Dinsdag keert Immers terug. Bij aankomst op Schiphol wordt Immers door Feyenoord opgehaald om te worden gekeurd in Medisch Centrum Erasmus om vervolgens door te gaan naar de presentatie.

Feyenoord leek lange tijd slechts een kleine transfersom op te hoeven hoesten totdat Fulham opeens 400.000 euro boven het bod van de Rotterdammers kwam. Immers was heel stellig met de interesse van Fulham en AZ. Feyenoord moest de volgende halte in zijn loopbaan worden.

ADO Den Haag kan nu ook snel zaken gaan doen. Met het vertrek van Lex Immers kan ADO Den Haag nu Rydell Poepon en Danny Holla aantrekken. Poepon degradeerde het afgelopen seizoen met De Graafschap uit de Eredivisie terwijl Holla door FC Groningen werd verhuurd aan VVV Venlo.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!