Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Kluivert kan trainer worden van AEK Larnaca


31 mei 2012 - Patrick Kluivert kan aan de slag als trainer van het Cypriotische AEK Larnaca. Technisch directeur Kevin Hofland heeft de huidige trainer van Jong FC Twente hiervoor benaderd.

De voormalig topspits van onder andere Ajax, AC Milan en FC Barcelona heeft het voorstel in beraad. Kluivert heeft nog wel een doorlopend contract bij FC Twente. Het afgelopen seizoen werd Kluivert met Jong FC Twente kampioen van Nederland.

Kevin Hofland werd onlangs aangesteld als technisch directeur na het vertrek van Jordi Cruijff. Trainer Leon Vlemmings koos voor een terugkeer naar Nederland, hij ging aan de slag bij Excelsior. Bij AEK Larnaca Gregoor van Dijk en Tim de Cler als spelers onder contract.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!