Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Dries Mertens wil kampioen met PSV worden


31 mei 2012 - Dries Mertens wordt in Italiaanse media gelinkt met een transfer naar Inter. Zelf wil Mertens niet te veel denken aan een overgang naar de Italiaanse topclub. Voor de kleine Belg staat het binnenhalen van de Eredivisie-titel met PSV bovenaan zijn verlanglijstje.

"Ik heb nog niets gehoord van Inter", aldus de 25-jarige Mertens in gesprek met Het Nieuwsblad. "Ik heb ook een wrang gevoel omdat ik met PSV de titel niet heb gepakt. Met de beker hebben we een prijs gewonnen, maar de landstitel blijft het belangrijkste. Inter is echter niet de minste club, natuurlijk zou ik erover nadenken. Maar ik wil eerst kampioen spelen met PSV en dan pas vertrekken."

Dries Mertens maakte pas vorig jaar zomer de overstap van FC Utrecht naar PSV. In Eindhoven kende Mertens een uitstekend eerste seizoen met maar liefst 21 goals in 33 duels. Mertens geldt bij Inter als een alternatief voor Ezequiel Lavezzi van Napoli die maar liefst 32 miljoen euro zou moeten kosten.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!