Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Gemert: 'Jan van Dijk niet naar Fortuna'


31 mei 2012 - Jan van Dijk zou in beeld zijn bij Fortuna Sittard om daar trainer te worden. Van Dijk heeft voor komend seizoen al een verbintenis met Topklasser Gemert en die club stelt dat daar geen sprake van kan zijn.

Technisch manager Tonnie Beekmans van Gemert was in gesprek met Kliksport bijzonder duidelijk: "Ik las het ook maar het is toch niet zo. Jan van Dijk heeft een clausule dat hij alsnog onder Gemert uitkan als er een eredivisionist komt en dat is Fortuna duidelijk niet. L1 had hem toch weer gebeld en heeft er een verhaal van gemaakt wat niet helemaal klopt. Ik ben blij dat je belt want ik wil dit graag ontzenuwen. De groep is ook al ingeseind, dit soort berichten brengen onrust. Jan van Dijk is volgend jaar gewoon trainer van Gemert. Alleen een club uit de Eredivisie kan hier verandering in brengen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Kliksport |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!