Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Bas Dost maakt overstap naar Wolfsburg


1 juni 2012 - Bas Dost vervolgt zijn loopbaan zoals verwacht bij VfL Wolfsburg in de Bundesliga. Vandaag kwam de transfer dan eindelijk rond. Wolfsburg betaalt tussen de 7,5 en 9 miljoen euro voor de topscorer van de Eredivisie.

De boomlange aanvaller scoorde het afgelopen seizoen maar liefst 32 keer voor SC Heerenveen in de Eredivisie. Dat was ook buitenlandse clubs opgevallen. De 23-jarige Dost had al direct een klik met Wolfsburg. Bij de Duitse club lag een vijfjarig contract voor Dost klaar waardoor hij tot de zomer van 2017 bij Wolfsburg vast ligt.

De verwachting is dat het niet de laatste aanvaller is die bij SC Heerenveen vertrekt. Er is ook veel belangstelling voor Oussama Assaidi en de kersverse international Luciano Narsingh. Marco van Basten moet mogelijk komend seizoen dus een compleet nieuwe aanval gaan formeren.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!