Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Zeefuik loodst Jong Oranje langs Luxemburg


1 juni 2012 - Jong Oranje had vanavond geen kind aan haar leeftijdsgenoten van Luxemburg. Het EK-kwalificatieduel in en tegen Jong Luxemburg werd met 5-0 gewonnen. Al na drie minuten was het duel gespeeld.

In de eerste minuut opende middenvelder Jordy Clasie de score. Twee minuten later was het opnieuw raak. Genero Zeefuik werd in de zestien neergehaald en kreeg een strafschop. De nieuwe aanvalsleider van FC Groningen ging zelf achter de bal staan en zette daarmee de score op 2-0.

Nog voor rust werd het in Luxemburg ook 3-0. Opnieuw werd Zeefuik onderuit gehaald in de zestien. Ditmaal mocht Leroy Fer het vanaf elf meter proberen. Ook de middenvelder van FC Twente faalde niet. Na rust zou Jong Oranje nog twee keer tot scoren komen. Beide goals kwamen op naam van Zeefuik die daarmee kon terugkijken op een uitstekende wedstrijd.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!