Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Wilfried Bony op weg naar Rubin Kazan'


1 juni 2012 - Vitesse lijkt niet alleen trainer John van den Brom kwijt te raken ook haar sterspeler Wilfried Bony staat op het punt te vertrekken. Volgens Russische media is de Ivoriaanse aanvaller dichtbij een overgang naar Rubin Kazan.

Rubin Kazan eindigde het afgelopen seizoen op een zesde plaats in de Russische competitie. De club legde beslag op de Russische beker en komt daarmee komend seizoen uit in de Europa League. Bij de club ligt een driejarig contract voor Wilfried Bony klaar.

Ook in januari had Rubin Kazan al interesse in de aanvaller. In die transferperiode had ook CSKA Moskou belangstelling. Bony gaf toen echter te kennen het seizoen in Arnhem te willen afmaken. Nu zou de twaalfvoudig international wel interesse hebben in een overgang naar Rusland. Rubin Kazan is op zoek naar een vervanger van de Nigeriaan Obafemi Martins. Bony heeft in Arnhem nog een contract tot de zomer van 2015.

"Ik bevestig dat er interesse in Bony is van Russische clubs", aldus zaakwaarnemer Dalibor Lacina tegenover Russische media. "Ik heb zelfs al een ontmoeting gehad met een Russische coach, maar ik ga het team niet noemen. Het ziet ernaar uit dat Wilfried Vitesse in de zomer verlaat. In de winter viel een transfer in het water."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!