Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Marwijk zet Huntelaar op de bank


2 juni 2012 - Oranje start Euro 2012 met Robin van Persie als aanvalsleider. Klaas Jan Huntelaar moet genoegen nemen met een rol als wisselspeler. Bondscoach Bert van Marwijk liet dat in een persoonlijk onderhoud met Huntelaar weten.

Het besluit van Van Marwijk is Huntelaar zwaar gevallen. In Zuid Afrika had hij nog begrip voor d e keuze van de bondscoach omdat Huntelaar toen geen vaste waarde was bij AC Milan. Nu ligt het complexer. Huntelaar: "Beter dan dit seizoen bij Schalke 04 kan niet."

Huntelaar tegenover De Telegraaf: "Daarnaast train ik hard en stel ik me in de groep positief op. Als je dan toch geen kansen krijgt, bestaat de kans dat je moedeloos wordt. Ik verbaas mezelf wel eens dat ik mentaal nog steeds zo sterk ben en volle bak blijf gaan. Want eerlijk gezegd, weet ik niet wat ik moet doen om de spits van Oranje te zijn."

De topscorer van de Bundesliga wil nog 1 ding zo liet hij in De Telegraaf optekenen. "Belangrijk zijn voor Oranje met doelpunten en assists. Mijn sterke punt is dat ik in het zestienmetergebied vlijmscherp ben en altijd voor de goal sta." Iets wat bij Van Persie niet altijd het geval is, die zwerft geregeld over het veld. "Hier zeg ik helemaal niks over. Omdat ik het niet gepast vind om over de tactiek te praten en uit de kleedkamer te klappen. In algemene zin is het wel zo dat elke speler zijn voordelen en nadelen heeft. Anders heet je Messi."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!