Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Oranje vanavond tegen Noord Ierland


2 juni 2012 - Oranje speelt vandaag haar laatste oefenduel in de aanloop naar Euro 2012. In de Amsterdam ArenA is Noord-Ierland de tegenstander. Er wordt om 20.00 uur afgetrapt. De traditionele uitzwaaiwedstrijd moet weer een groot feest gaan worden.

Bondscoach Bert van Marwijk zal met zijn basiself starten. Dat betekent dat Robin van Persie in de punt van de aanval staat met daar achter Wesley Sneijder, Ibrahim Afellay en Arjen Robben. Spelers als Klaas Jan Huntelaar en Rafael van der Vaart moeten op de bank plaatsnemen.

Ron Vlaar zal starten in het centrum met John Heitinga. Joris Mathijsen is nog onvoldoende hersteld van zijn hamstringblessure. De verwachting is dat Vlaar ook het eerste groepsduel tegen Denemarken zal spelen om tegen Duitsland plaats te maken voor een geheel fitte Joris Mathijsen.

Stijn Schaars krijgt ook vandaag de voorkeur op de linksbackpositie. De van origine middenvelder krijgt de voorkeur boven de jonge Jetro Willems. Schaars heeft meer ervaring en dat komt Oranje goed uit tegen sluwe spelers als Gotze (Duitsland) en Nani (Portugal).

Vermoedelijke opstelling Oranje: Stekelenburg; Van der Wiel, Heitinga, Vlaar, Schaars; Van Bommel, De Jong; Robben, Sneijder, Afellay; Van Persie.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!