Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ron Vlaar verwacht bij Feyenoord te blijven


2 juni 2012 - Ron Vlaar kan terugkijken op een uitstekend seizoen bij Feyenoord. De beloning was een plaats in de EK-selectie van Bert van Marwijk. Vlaar heeft zelfs zicht op speelminuten nu Joris Mathijsen kampt met een blessure.

Ondanks zijn status als international verwacht Vlaar ook komend seizoen voor Feyenoord te spelen. "Je weet het natuurlijk nooit in de voetballerij, maar ik heb nog een contract voor twee jaar en in principe blijf ik gewoon in Rotterdam”, zei de verdediger in gesprek met De Telegraaf.

"Ik ben in elk geval nergens mee bezig", zo gaat Vlaar verder. "Ik concentreer me alleen op Oranje. Dat we met Feyenoord nu de voorronde van de Champions League hebben bereikt, voelt heel goed. Daarvoor ben ik naar Rotterdam gekomen en dit is de norm. De stap die we met zijn allen naar boven hebben gezet, smaakt naar meer."

In Italiaanse media wordt Vlaar in verband gebracht met een transfer naar Genoa of Fiorentina. Bij Genoa gaat men immers uit van een vertrek van voormalig Groningens-speler Andreas Granqvist die in de belangstelling staat van alle grote Italiaanse clubs.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!