Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Veel interesse voor Alexander Buttner


3 juni 2012 - Alexander Buttner is wellicht de volgende die uit Arnhem vertrekt. Trainer John van den Brom koos voor een nieuw avontuur bij Anderlecht terwijl Wilfried Bony volgens Russische media naar Rubin Kazan verkast. Voor Buttner is na een sterk seizoen ook veel belangstelling.

Zaakwaarnemer Alexander Bursac was bijzonder duidelijk in gesprek met Omroep Gelderland. "De belangstelling is echt boven verwachting. Het gaat zelfs om Europese subtop", aldus de zaakwaarnemer van Büttner in gesprek met Omroep Gelderland. Clubs uit de Premier League en Bundesliga zouden belangstelling hebben. Vitesse kan deze zomer nog iets aan de linkspoot verdienen. Büttner heeft in Arnhem namelijk maar een contract tot de zomer van 2013.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!