Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Dirk Kuyt aan de slag bij Fenerbahce


3 juni 2012 - Dirk Kuyt maakt een opmerkelijke stap in zijn loopbaan, zo meldt De Telegraaf. De aanvaller verruilt Liverpool voor de Turkse topclub Fenerbahce waar vermoedelijk een zeer lucratief contract voor hem klaar lag. Kuyt tekent in Istanbul een contract voor drie seizoenen.

De 31-jarige international zal vandaag in Amsterdam in het bijzijn van een delegatie van Fenerbahce zijn handtekening zetten. Kuyt stuurde al enige tijd aan op een vertrek bij Liverpool waar hij afgelopen seizoen voor het eerst in zes jaar nauwelijks aan spelen toekwam. Ondanks het vertrek van manager Kenny Daglish kiest Kuyt voor een nieuwe club.

Het is nog onbekend hoeveel Fenerbahce betaald voor de 88-voudig international. In 2003 was Pierre van Hooijdonk de laatste Nederlander die voor de Turkse topclub actief was. Een eventuele terugkeer naar Feyenoord kan dus pas in 2015 gebeuren.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!