Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Scheimann verlaat Excelsior voor Maccabi Haifa


4 juni 2012 - Samuel Scheimann vertrekt al na een seizoen bij Excelsior om aan de slag te gaan bij Maccabi Haifa. De linkspoot tekende in Israel een tweejarig contract. De 24-jarige verdediger maakte onlangs zijn debuut als Israelisch international.

Scheimann had in zijn verbintenis bij Excelsior een clausule die hem in staat stelde transfervrij naar het buitenland te verkassen. Daar heeft Scheimann nu gebruik van gemaakt, meldt het Algemeen Dagblad. De offensieve linksback speelde tot dusver 2 interlands voor Israël.

Scheimann heeft een dubbele nationaliteit, naast een Nederlands paspoort heeft hij ook Israëlische documenten. Voor zijn tijd bij Excelsior speelde Scheimann voor Kozakken Boys en FC Den Bosch.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!