Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Topdeal voor Hedwiges Maduro


5 juni 2012 - Hedwiges Maduro kon vijf jaar lang miljoenen opstrijken bij Spartak Moskou. Valencia wilde de 27-jarige speler graag verleiden tot een langer verblijf. AS Roma klopte aan maar uiteindelijk viel de keuze op Sevilla.

"Dit is echt een financiële topdeal", aldus Maduro die tijdens de onderhandelingen werd bijgestaan door Rodger Linse in De Telegraaf. Voormalig Valencia-trainer Unai Emery is komend seizoen aan de slag bij Spartak Moskou. Hij wist de clubleiding te overtuigen om Maduro een vijfjarig contract aan te bieden waar miljoenen tegenover staan. Maduro wilde graag langer in Spanje blijven waarbij het aanbod van Sevilla (drie seizoenen) financieel interessanter was dan een langer verblijf bij Valencia.

De zeventienvoudig international viel al in een vroeg stadium af voor de definitieve EK-selectie. Madudro in gesprek met De Telegraaf. "Die klap van het afvallen bij Oranje kwam harder aan dan iedereen dacht. Gelukkig kan ik me nu weer op positieve zaken focussen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!