Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Jeroen Zoet blij met Jong Oranje


5 juni 2012 - Vanavond hoopt Jong Oranje in Maastricht een forse stap te zetten richting kwalificatie voor het Europees Kampioenschap. In De Geusselt is Jong Bulgarije de tegenstander.

Gisteren was het weer in heel het land bijzonder slecht. Doelman Jeroen Zoet maalde er niet om. "Heerlijk weertje toch", lachte de goalie tegenover De Telegraaf. "Ik houd hier wel van. De bal rolt uitstekend op deze grasmat en morgen (vandaag, red.) wordt droog weer voorspeld. Dat is ideaal als we ons snelle positiespel willen spelen."

Zoet hoefde geen enkele tegentreffer te incasseren. Zijn collega-doelman, die Zoet tijdens een schorsing verving, moest twee keer vissen. Zoet: "Dat zijn mooie cijfers. Daarom wil ik onze verdedigers en middenvelders ook een compliment geven. Zij doen het gewoon goed, waardoor het voor mij makkelijker wordt om de nul te houden."

De doelman kan sowieso terugkijken op een prima seizoenen. Zoet: "Het was mijn eerste jaar in het betaald voetbal en ik heb tussen de veertig en vijftig wedstrijden gespeeld. Dat voelt heel goed en dat wil ik graag nogmaals meemaken. Hoogstwaarschijnlijk word ik ook komend seizoen weer aan RKC verhuurd."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!