Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NAC praat met drie clubs over Robbert Schilder


5 juni 2012 - Het is nog altijd niet bekend waar Robbert Schilder volgend seizoen speelt. De linkspoot van NAC Breda wordt al enige tijd in verband gebracht met SC Heerenveen, FC Twente en AZ maar tot een transfer kwam het nog niet.

Volgens Omroep Brabant hebben de drie clubs zich onlangs officieel bij NAC Breda gemeld om te praten over een transfer. "Wij zijn nog steeds in onderhandeling met deze drie clubs", zegt Jeffrey van van As, technisch directeur van NAC Breda, in gesprek met Omroep Brabant. "En meer wil ik er niet over zeggen".

Robbert Schilder had eerder al te kennen gegeven een transfer deze zomer te ambiëren. Voor NAC Breda zou een transfer een opsteker zijn omdat het dan zelf ook de transfermarkt op kan gaan. Anders is er helemaal niets mogelijk in Breda.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!