Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord bevestigt komst Lex Immers


5 juni 2012 - Feyenoord kondigde de komst van Lex Immers vandaag officieel aan. Geruchten over de aanstaande transfer van de aanvallende middenvelder van ADO Den Haag hingen al langer in de lucht. De 25-jarige Immers werd vandaag medisch gekeurd om vervolgns zijn handtekening te zetten onder een vierjarig contract.

Voor Feyenoord betekent Immers al weer de vijfde versterking voor komend seizoen. Eerder legde de Rotterdamse club al Ruud Vormer (Roda JC), John Goossens (NEC), Daryl Janmaat (SC Heerenveen) en Mitchell te Vrede (Excelsior) vast. In tegenstelling tot de andere spelers moest voor Immers wel een transfersom worden betaald.

Technisch directeur Martin van Geel op Feyenoord.nl: "Lex is een sterke middenvelder die ook over veel duelkracht en kopkracht beschikt. Hij heeft al de nodige ervaring in de eredivisie, maar geeft nu door deze transfer een extra impuls aan zijn carrière. Wij zijn heel blij dat Lex Immers voor Feyenoord heeft gekozen."

Immers: "De club heeft veel vertrouwen in mij en wilde heel graag dat ik in De Kuip kom spelen. Feyenoord is naast ADO Den Haag een van de weinige clubs in Nederland waarvoor ik wil voetballen. De club spreekt mij ontzettend aan, met die enorme supportersschare." Immers krijgt in Rotterdam-Zuid het rugnummer 10. "Het feit dat ik komend seizoen rugnummer 10 zal dragen, zegt veel over het vertrouwen dat de club in mij heeft."

Immers hoopt bij Feyenoord de komende seizoenen voor de prijzen te spelen. "Ik ga voor het hoogst haalbare. Wat de club afgelopen seizoen heeft neergezet is natuurlijk heel bijzonder, na een aantal mindere jaren. Ik hoop dat we die prestatie komend seizoen minimaal kunnen evenaren. Ik hoop daarnaast op een gunstige loting voor de voorronde Champions League. Het lijkt me fantastisch om in het hoofdtoernooi te mogen uitkomen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!