Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Jong Oranje bijna zeker van playoffs


6 juni 2012 - Jong Oranje is weer een stap dichterbij het Europees Kampioenschap. In Maastricht werd met 5-0 gewonnen van de leeftijdsgenoten uit Bulgarije. Daarmee is Jong Oranje vrijwel zeker van de groepswinst wat een plaats in de playoffs voor kwalificatie voor het EK betekent.

Leroy Fer zette Jong Oranje al vroeg op voorsprong. Vervolgens troffen ook Georginio Wijnaldum, Marco van Ginkel, Genero Zeefuik en Leandro Bacuna (strafschop) doel. Jong Oranje heeft nog een puntje nodig voor groepswinst. Deze kan in het laatste duel, in september thuis tegen Jong Oostenrijk, worden behaald.

"Iedereen heeft op topniveau gespeeld", aldus bondscoach Cor Pot tegenover NOS Radio. "We hebben heel overtuigend gewonnen van een tegenstander van formaat. Bulgarije had nog wel kwalificatiekansen, maar geloofde er niet echt meer in, zo leek het wel. Dat was ook onze verdienste. We hebben heel geconcentreerd gespeeld en nauwelijks fouten gemaakt. Het grensde bijna aan perfectie."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!