Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ legt Viktor Elm vast


6 juni 2012 - AZ heeft zich versterkt met Viktor Elm. De 26-jarige middenvelder komt transfervrij over van SC Heerenven waar hij een aflopende verbintenis had die hij niet wilde verlengen. Elm komt in Alkmaar zijn jongere broer Rasmus tegen.

"Wij waren al een tijdje op zoek naar een dynamische middenvelder met loopvermogen", legt Directeur Voetbalzaken Earnest Stewart toe op AZ.nl: Viktor brengt daarnaast veel kopkracht met zich mee. We zijn bijzonder blij dat we erin geslaagd zijn om hem naar AZ te halen."

"AZ gaf mij en mijn gezin een goed gevoel", reageert Elm. "Ik had meerdere opties om in andere landen te gaan spelen, maar wij hebben het hier naar ons zin in Nederland. We spreken de taal en weten hoe het leven er hier aan toe gaat. Het lijkt wat dat betreft veel op Zweden. Gevoel speelt voor ons nou eenmaal een grote rol."

Elm: "AZ is een grote club die volgend seizoen Europa in gaat. En het is natuurlijk leuk dat Rasmus hier onder contract staat. Met hem heb ik niet veel over AZ gesproken omdat ik voor mezelf al een goede indruk van de club had. Nee, ook niet over Gertjan Verbeek. Ik heb bijna vier jaar bij sc Heerenveen gezeten, dan weet je bijna alles van Verbeek."

"Of ik Rasmus ga overhalen om langer bij AZ te blijven? Dat ga ik wel proberen, ja. Zou leuk zijn. We hebben al vaker samen op een middenveld gespeeld. Rasmus als controleur en spelmaker, ik als lopende middenvelder die van box tot box gaat. Bij sc Heerenveen heb ik trouwens ook in de spits gestaan en centraal in de verdediging. Ik kan van alles."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!