Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord hoeft Otman Bakkal niet meer


6 juni 2012 - Met de komst van Lex Immers is er geen plaats meer voor Otman Bakkal bij Feyenoord. Bakkal gaf in een eerder stadium te kennen nog niet te weten wat hij wilde al werd een buitenlands avontuur niet uitgesloten.

"Toen we vorige week mondeling rond waren met Lex (Immers, red.) en ADO Den Haag heb ik Otman op zijn vakantieadres in New York gebeld en hem dat verteld," aldus technisch directeur Martin van Geel in gesprek met De Telegraaf.

Feyenoord huurde Bakkal het afgelopen seizoen van PSV. In Rotterdam-Zuid maakte de aanvallende middenvelder een uitstekende indruk. Feyenoord hoopte dan ook met Bakkal in zee te gaan, zeker omdat zijn verbintenis bij PSV zou aflopen. Van Geel: "Otman had aangegeven eerst naar het buitenland te kijken. Zodoende keken wij ook verder."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!