Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Oranje begint Euro 2012 met nederlaag


9 juni 2012 - Het Nederlands Elftal is het Europees Kampioenschap begonnen met een nederlaag. Denemarken won in Kharkiv verrassend van Oranje dat een groot veldoverwicht had en ook de meeste kansen kreeg.

Oranje grossierde in het missen van kans. Robin van Persie kreeg een aantal goede mogelijkheden maar kon het als aanvalsleider van Oranje opnieuw niet waar maken. Oranje claimde ook tevergeefs een penalty na een overduidelijke Deense handsbal. Arjen Robben trof al vroeg in het duel de paal.

Michael Krohn-Dehli scoorde na 24 minuten spelen de 0-1. Het was de eerste mogelijkheid voor de Denen welke direct raak was. Voor Oranje wordt het nu een loodzware opgave om de laatste acht te bereiken. Daarvoor moet gewonnen worden van Duitsland en Portugal.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!