Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Turks avontuur voor Bakkal'


10 juni 2012 - Otman Bakkal gaat zijn buitenlandse avontuur krijgen. De middenvelder is dichtbij een overgang naar het Turkse Mersin Idmanyurdu. Die club laat op haar website weten dat een deal voor 99% rond is.

Het afgelopen seizoen huurde Feyenoord de middenvelder van PSV. In Eindhoven loopt deze zomer zijn contracvt af waardoor hij transfervrij is. Feyenoord had graag langer met Bakkal door willen gaan. De middenvelder wilde nog niet beslissen in afwachting van een mogelijk buitenlands avontuur. Feyenoord besloot hierop Lex Immers van ADO Den Haag over te nemen.

Gill Swerts wist sowieso al dat hij Feyenoord moest verlaten. De Belgische rechtsback kreeg geen nieuw contract aangeboden. Door een gescheurde achillespees kwam Swerts de afgelopen twee seizoenen weinig aan spelen toe. In gesprek met RTV Rijnmond geeft Swerts te kennen graag in Engeland of Duitsland aan de slag te willen.

"Ik ben lang gebleseerd geweest, dus het is moeilijk voor mij om een nieuwe club te vinden. Daarom sta ik overal voor open", vertelt Swerts aan RTV Rijnmond. "Ik hoop op een avontuur in het buitenland. De Bundesliga en het Championship zijn mooie competities. Nederland is voor mij zo goed als uitgesloten. Ik heb hier zestien jaar gespeeld en ben toe aan iets nieuws."

"Voor mij is Feyenoord de mooiste club van Nederland. Het is lastig voor mij om te vertrekken, maar ik heb hier een mooie tijd gehad." Swerts kwam eerder niet tot een akkoord met Beerschot waar Adrie Koster komend seizoen trainer is. Swerts speelde eerder voor AZ, Vitesse, ADO Den Haag en Excelsior.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!