Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Groningen hoopt op komst Chileense back


10 juni 2012 - FC Groningen hoopt zich deze zomer te versterken met Stefano Magnasco. De Chileense rechtsback komt samen met zijn zaakwaarnemer naar de Euroborg om te praten over een eventueel dienstverband.

De negentienjarige Magnasco speelt in eigen land voor topclub Universidad Cátolica. FC Groningen is onder de indruk van de jongeling en wil hem dan ook graag naar de Eredivisie halen. De vraag is echter of Magnasco zelf oren heeft naar een overgang, daarnaast weet men niet of het financieel haalbaar is.

"We gaan de komende week onderzoeken of zijn komst financieel haalbaar is. Het is geen abc'tje dat deze jongen voor Groningen gaat spelen. De speler moet zelf uiteraard willen en verder moeten we ook nog een akkoord bereiken met zijn club over een afkoopsom", aldus FC Groningen-directeur Hans Nijland in gesprek met RTV Noord.

FC Groningen contracteerde voor komend seizoen al Paco van Moorsel, Michael de Leeuw, Género Zeefuik, Mitchell Schet en Filip Kostic. Daar staat het vertrek van onder andere aanvoerder Petter Andersson (onbekend) en Dusan Tadic (FC Twente) tegenover.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!