Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Fenerbahce wil ook Khalid Boulahrouz


11 juni 2012 - Fenerbache wil na Dirk Kuyt nog een Nederlands international aantrekken. Khalid Boulahrouz is namelijk nadrukkelijk in beeld bij de Turkse topclub. Boulahrouz is wel tweede keus, mocht de back waar Fenerbahce nu mee bezig is niet haalbaar blijken dan komt de international in beeld.

Khalid Boulahrouz heeft een aflopend contract bij VfB Stuttgart. De verdediger wil profiteren van zijn transfervrije status en zou bij voorkeur aan de slag willen gaan in de Serie A, zodat hij na de Bundesliga, Premier League en Primera Division dan in alle grote competities heeft gespeeld.

Vooralsnog wil Boulahrouz nog geen beslissing nemen over zijn voetbaltoekomst. Pas na het Europees Kampioenschap met Oranje gaat Boulahrouz hier over nadenken. Fenerbache had ook belangstelling in Nigel de Jong maar uiteindelijk viel de keus op de Turks international Mehmet Topal van Valencia.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!