Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax laat Vurnon Anita niet gaan


11 juni 2012 - Ajax wil Vurnon Anita niet naar Newcastle United laten gaan. Een bod van The Magpies is door Ajax geweigerd, zo meldt zaakwaarnemer Harry Lulofs in De Telegraaf. Volgens Lulofs heeft Ajax laten weten dat Anita niet te koop is.

Het is onbekend wat Newcastle United voor de 23-jarige Anita heeft geboden. "Ik noem het bedrag niet, maar ik weet hoe hoog het is", zegt Lulofs in gesprek met Voetbal International. "Ik snap wel dat Ajax dit heeft afgewezen. Het is geen onweerstaanbaar bedrag dat Newcastle heeft geboden."

Newcastle United ziet in Anita de opvolger van Cheick Tioté. De voormalig speler van FC Twente staat in de belangstelling van de grote Engelse clubs.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!