Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Onrust in Arnhem


11 juni 2012 - Het is al geruime tijd zeer onrustig onder de werknemers van Vitesse in Gelredome, dat meldt Omroep Gelderland. Vooral de afdeling commercie ligt zwaar onder vuur nu eigenaar Merab Jordania en zijn vertrouwensmensen bezig zijn met een rigoureuze reorganisatie.

De Georgier wil de complete organisatie doorlichten en volgens bronnen rondom de club drastisch veranderen.
Naar verluidt willen zakenmensen rondom Jordania "eigen mensen" naar voren schuiven ten koste van personeelsleden die al jaren bij Vitesse werken. Het zou gaan om meer dan tien mensen die hun baan op kantoor dreigen te verliezen.

Donderdag werd bekend dat directeur Paul van der Kraan weg moet. Het vertrek van Van der Kraan moet nog wel officieel via een vergadering van de Raad van Commissarissen bekrachtigd worden. In dat orgaan heeft Jordania echter een beslissende stem. De Raad van Commissarissen bestaat slechts uit twee leden. Behalve voorzitter Jordania is dat ook nog Kees Bakker.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!