Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Haaren naar VVV


13 juni 2012 - Ricky van Haaren vertrekt naar VVV-Venlo. De middenvelder van Feyenoord tekent een contract dat hem voor 2 seizoenen verbindt aan de club uit Limburg. Bij de Rotterdammers speelde hij in 3 seizoenen slechts 19 duels in de Eredivisie. Van Haaren wordt transfervrij overgenomen.

Wim Dusseldorp, technisch manager van VVV: "Ricky van Haaren is een talentvolle middenvelder die sinds zijn Feyenoord-jeugd alle nationale vertegenwoordigende elftallen heeft doorlopen. Zo was hij onlangs op het toernooi in Toulon met de Oranje Beloften, waar hij de prijs kreeg voor de ‘revelatie van het toernooi’. Dat geeft aan dat hij heel wat in zijn mars heeft, dat kan hij ook bij ons laten zien.”Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!