Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Huntelaar vol vertrouwen over kansen Oranje


15 juni 2012 - Klaas-Jan Huntelaar heeft, ondanks de twee verloren wedstrijden tegen Denemarken en Duitsland, nog alle vertrouwen in het behalen van de kwartfinales met het Nederlands elftal. "Ik ben ervan overtuigd dat Duitsland gaat winnen van de Denen. Onze opdracht is in dat geval ook duidelijk. Moeilijk zat, maar niet onmogelijk".

"M'n gevoel zegt dat er iets gaat veranderen. Wat precies is afwachten, maar er gaat iets gebeuren", aldus de getergde spits. Hij hoopt eindelijk weer eens in de basis te mogen starten tegen Portugal. "Dat is wel te hopen. Ik heb het wel eens eerder gedacht, maar toen veranderde er ook niks. Maar nu heb ik sterke aanwijzingen dat er iets gewijzigd gaat worden.".

Nederland moet met minimaal twee doelpunten verschil zien te winnen van de Portugezen.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!