Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Robben hoopt op snelle voorsprong


17 juni 2012 - Robben is er van overtuigd dat Oranje de kwartfinales alsnog weet te bereiken. "We moeten vol gaan voor een snelle 1-0. Als dat gebeurt, kan je als team vleugels krijgen. We moeten ons niet gek laten maken. Denemarken maakte ook twee goals tegen Portugal, dus we gaan zeker kansen krijgen".

Naast het maken van doelpunten, moet Oranje uiteraard oppassen voor een tegendoelpunt . "Wij moeten op voorsprong zien te komen. Als we achter komen is het nog niet helemaal verloren, maar dan wordt het natuurlijk wel heel lastig. Dat mag absoluut niet gebeuren, daar moeten we dus voor waken. Vroeg op achterstand komen zou het meest beroerde scenario zijn", aldus de rappe vleugelspeler.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!