Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Binnen vier weken evaluatie Bert van Marwijk


18 juni 2012 - Bert van Oostveen, directeur betaald voetbal van de KNVB, heeft aangegeven dat er binnen vier weken een evaluatie volgt over de positie van bondscoach Bert van Marwijk.

"Nul punten op een eindronde, dit is geloof ik nog nooit gebeurd. Dit moeten we evalueren met alle betrokkenen. Je moet dan denken aan de bondscoach, leden van de technische staf en de technisch manager. Dat moet snel gebeuren, want op 15 augustus spelen we alweer. Ik verwacht voor half juli duidelijkheid. Ik ga die evaluatie zelf leiden."

"In die evaluatie zullen we ook meenemen dat we tweede op het WK zijn geworden", aldus Van Oostveen. "Ik vind dat de bondscoach krediet verdient. Van Marwijk heeft het Nederlands elftal ook twee keer uitstekend door een kwalficatietoernooi geloodst."


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!