Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Guidetti goede ambassadeur Feyenoord


18 juni 2012 - John Guidetti adviseerde zijn grote vriend Omar Elabdellaoui om komend seizoen op huurbasis voor Feyenoord uit te komen. "Omar is een van mijn allerbeste vrienden", zegt John Guidetti over de Noorse speler. "We hebben samen over Feyenoord gesproken".

"Hij is een echte buitenspeler, Feyenoord kan hem goed gebruiken. Ik weet zeker dat hij het in de Kuip goed zal doen. Omar wil heel graag naar Feyenoord, hij wil voor 50.000 mensen spelen. Hij staat te popelen om naar Rotterdam te komen. Ik denk dat het allemaal snel in orde zal komen."

Technisch directeur Martin van Geel hoopt op een snelle afwikkeling. "De intentie is er om dit heel snel in orde te maken", zegt Van Geel. "Hij kan aan de zijkant spelen en op nummer tien. Ik heb hem zelf aan het werk gezien, het is een veelbelovend talent. En al jarenlang jeugdinternational van Noorwegen. Onze scouts hadden hem ook al lang in het vizier, maar hij was onhaalbaar. Nu is hij door onze goede contacten met Manchester City plotseling wel in beeld."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!