Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Swansea City wil opnieuw zaken met Utrecht doen'


19 juni 2012 - FC Utrecht is bereid mee te werken aan een eventuele transfer van Edouard Duplan. De Fransman staat in de belangstelling van onder andere Swansea City. The Swans zullen goede herinneringen hebben aan eerdere onderhandelingen met Utrecht, vorig jaar werd namelijk Michel Vorm overgenomen.

FC Utrecht-directeur Wilco van Schaik in gesprek met RTV utrecht: "Swansea heeft zich nog niet officieel gemeld. Maar via via hebben we vernomen dat ze dat op korte termijn gaan doen." Van Schaik wil een transfer niet uitsluiten mede omdat Duplan nog maar een jaar onder contract staat. "Hij hoeft niet weg, maar zijn contract loopt volgend seizoen af. Dat betekent dat we over een jaar geen transfersom meer kunnen vragen. Nu nog wel."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!