Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord kan komst Castaignos vergeten


19 juni 2012 - Luc Castaignos keert deze zomer niet terug bij Feyenoord. De Rotterdammers hadden stilletjes de hoop op een terugkeer van Castaignos. Inter wil de speler alleen verhuren aan een Italiaanse club of anders verkopen, Feyenoord kan geen transfersom ophoesten.

"Ik had graag op huurbasis naar Feyenoord gegaan," aldus de negentienjarige Castaignos in gesprek met Sky Italia. "Het is jammer dat ik de club niet kan helpen. Van Inter mag ik alleen verhuurd worden aan een andere club uit de Serie A, maar in Italië wil ik alleen voor Inter spelen. Nu moet ik dus vertrekken. Inter zal mij helpen bij een transfer."

Castaignos: "Ik kan niet ontkennen dat ik verdrietig ben, maar zo zit de voetballerij in elkaar." De negentienjarige aanvaller kwam het afgelopen seizoen slechts zes keer in actie voor Inter Milan.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!