Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Bommel stopt bij het Nederlands Elftal


20 juni 2012 - Mark van Bommel geeft jongere spelers de ruimte in het Nederlands Elftal. De 35-jarige Van Bommel 'wil graag plaatsmaken voor een nieuwe generatie spelers bij het Nederlands elftal'

Definitief bedanken wil Van Bommel niet. Van Bommel stelde tegenover OnsOranje.nl: "Dat wil ik niet. Wellicht komt er een moment dat de bondscoach in de toekomst door omstandigheden alsnog een beroep op mij wil of moet doen. Dan wil ik er zijn. Het Nederlands elftal is mij altijd dierbaar geweest. Maar de tijd is rijp voor talentvolle, jonge spelers. Die zijn er en moeten zich nu op het allerhoogste niveau ontwikkelen."

Van Bommel speelde 79 keer voor het Nederlands Elftal. In 2010 eindigde Van Bommel als tweede op het WK in Zuid Afrika. Op Euro 2012 was Van Bommel aanvoerder. In het laatste groepsduel tegen Portugal zat Van Bommel op de bank en nam Van der Vaart de band over. Het afscheid van Van Bommel maakt de weg vrij voor Kevin Strootman of Rafael van der Vaart op het middenveld naast Nigel de Jong.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!