Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Bouma kan verlengen bij PSV


20 juni 2012 - Wilfred Bouma kan zijn contract bij PSV verlengen. Zijn huidige verbintenis loopt deze zomer af. De verwachting is dat het snel tot een akkoord komt tussen beide partijen.

De 34-jarige centrumverdediger keerde in de zomer van 2010 terug naar PSV. De ervaring die hij in vier seizoenen bij Aston Villa opdeed kwam nog niet tot uiting in Eindhoven. Bouma was niet altijd zeker van zijn basisplaats.

Bouma wil graag nog met Dick Advocaat om de tafel om te praten over zijn sportieve toekomst. Er moet voldoende perspectief zijn voo rspeelminuten. Binnen een paar dagen hakt Bouma de knoop door. Bouma's zaakwaarnemer in het Eindhovesn Dagblad: "Als hij ja zegt, is de zaak in een paar minuten beklonken. We weten wat er mogelijk is, Wilfred bekijkt nog wel of hij voldoende perspectief op speeltijd ziet. Als je kijkt naar het afgelopen jaar, zie je dat hij nog altijd veel wedstrijden kan spelen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!